Народните средства за лечение на инсулт, събрани на едно място

Специалистите са категорични, че преживелият инсулт човек трябва на всяка цена да получава професионални медицински грижи и напътствия.

demirbozan-zdrave

Публикация за „Демир бозан“ във вестник „Здраве“. За цял размер кликнете върху снимката!

За възстановяването след инсулт е важно да се изясни коя е причината за събитието: ако това например е диабет, да се обгрижва основното заболяване и паралелно с това да се полагат усилия за възстановяване на поразените органи и функции. В зависимост от тежестта на удара това може да се постигне почти напълно или частично, но друг път по разни причини е невъзможно.

Медицината е предвидила няколко задължителни стъпки, които трябва да се спазват. Но природата също така предоставя известни на българите от древността средства, с които можем да направим последствията от инсулта по-леки и да предотвратим неговото повторение.

Запазете си тази информация някъде и я споделете с приятели. Може да потрябва!

По-долу ще разгледаме и двата подхода, като е важно да се отбележи, че едното в никакъв случай не пречи на другото. Събираме цялата информация на едно място, за да си я имате подръка и да я използвате, ако, не дай си Боже, ви потрябва. Също така ще ви посъветваме да я споделите в социалните мрежи, в които имате профили, за да можете евентуално в бъдеще вие или вашите приятели лесно да открият тази статия.

Но освен медикаментите и двигателната рехабилитация от изключително значение са възможностите на народната медицина. В случаите след инсулт народната медицина предлага т.н. фоново лечение, което може в даден момент да се окаже решаващо!

Ето един реален случай!


В това видео ще чуете историята на един режисьор, който е преодолял последствията от инсулта, благодарение на билки. Сайтът Засада.Бг също е писал за неговия случай в статията „Демир бозан върна на работа режисьор след инсулт„. Така че лечението с билки след инсулт започва да „пробива“ тук-таме в новинарските сайтове и не е тайна. Но съвсем неотдавна дори да се говори за това беше немислимо.

Да не забравяме конския кестен при инсулт!

Конски кестен при инсулт

При инсулт конският кестен помага доста

Екстрактът от конски кестен може да бъде препоръчан от вашия терапевт, но това е цяр, използван поколения наред в лечебните практики на много народи. Известно е болкоуспокояващото му действие, способността му да подобрява тонуса на кръвоносните съдове и да оптимизира движението на кръвта по тях. Оказва се, че лечебните средства при инсулт се намират буквално навсякъде около нас и е достатъчно да почетем малко или да попитаме. Човек направо се чуди къде се е загубило цялото това знание, при положение че традиционно у нас за лечение на всяка болест се е прибягвало към билките, така наречените „лекарства от аптеката на Господ“!

Някои съвети звучат наивно, но човек трябва да опита какво ли не!

Целители препоръчват преживелите инсулт да си помогнат с магданозена отвара или с ябълков оцет. Тези “лекарства” са атрибут на природната аптека и единственото, което може да им попречи да подействат, е вашето недоверие и мързел. Вие ще се откажете да разбъркате по една чаена лъжичка оцет и мед в чаша вода, защото това ви изглежда твърде простичко, за да е ефикасно. Още повече, че няма да пиете този разтвор 2-3 дни, а седмици наред.

Лекар препоръчва на пациентите си Демир бозан

В това видео можете да чуете разказа на известния пловдивски медик д-р Жорж Пелев, който препоръчва на пациентите си с високо кръвно да приемат чая Демир бозан. Както знаем, високото кръвно може да бъде причина, но и следствие на инсулта. То често пъти се оказва и причина за повтарянето на инсулта, което може да доведе до непредвидими последици.

Самият доктор профилактично приема чая.

Д-р Жорж Пелев разказва за Демир бозан

Д-р Пелев

Ето защо д-р Пелев препоръчва билките на пациентите, които са прекарали един инсулт. Билките, казва лекарят, подобряват кръвообращението и нормализират кръвната захар. При това по един естествен, природен начин, който не застрашава здравето, а напротив – укрепва го! Самият доктор пие редовно от чая, за да поддържа нормално кръвно, а също така го и препоръчва на колегите си, които го гледат невярващо. Тези билки са спасили не един и два живота, защото се оказват решаващи в онзи важен момент, когато рискът от втори инсулт е доста вероятен.

Но какво правят масово хората, вместо да приемат билки?

Доверяват се на скъпи медикаменти по логиката “трябва да работи, щом струва толкова много”. Да, но скъпият медикамент може да навреди на друг орган или функция. А медено-оцетната вода ще ви зареди с калий, витамини, ферменти и микроелементи. Конският кестен ще заздрави кръвоносните ви съдове. Чаят Демир бозан ще подобри храненето на клетките и ще оптимизира вашия имунитет, а за възстановяването след инсулт това е много важно. Просто е грехота да се избягват природните средства и вместо тях да се предпочита отровната химия!

Как магданозът може да ни изправи на крака!

демир бозанТова е сигурно. Дори най-обикновеният магданоз е в състояние да работи в полза на здравето. Отварата от корени зарежда с етерично масло, което се извлича лесно и допринася за отделяне на излишните течности и за “прибиране” на отоци от всякакъв род. Тъканите възвръщат постепенно естественото си състояние, притиснати нерви и съдове се освобождават и така по-лесно се възстановяват някои блокирани след инсулта функции.

Други треви, билки и мазила

Специфично приложение за възстановяване след инсулт имат лайката, джинджифилът, кората от офика, червеният кантарион, “букетът” на шведската горчивка. Ако кракът ви е като чужд след инсулта – не бихте ли опитали странна рецепта като ракиената мазилка с чер пипер? Прави се от половин литър водка или ракия и по две пакетчета лимонтозу и счукан чер пипер. Тази адска смес се разбива силно в бутилка и с нея се правят разтривки на засегнатия крайник. Обяснението може да е тривиално – болното място се загрява, кръвообращението се подобрява, раздвижването става по-лесно. Но ако има някаква магия, за която не знаем? И която в крайна сметка ще ни помогне да проходим?! Разбира се, че има! Това е пречистването на кръвта и нормализирането на кръвното налягане, които ще доведат до най-скорошното ни оздравяване!

Още за действието на Демир бозан!

Сигурно е, че цялостното възстановяване на организма и по-бързото раздвижване след инсулт са гарантирани, ако редовно се взема от билковия чай Демир бозан. Действието на тази биоактивна композиция от лековити треви е най-изявено именно при възстановяването след инсулт. В това няма нищо чудно – целебната смес от глог, блатен тъжник, хвощ, котешка стъпка, царевична коса и великденче е специално създадена от компоненти, които взаимно усилват действието си и насърчават активно възстановяването на имунната система и нормалното функциониране на всички органи и системи. За ефекта от редовната употреба на Демир бозан си струва да научат повече хора, за да си спестят съмнителни експерименти и прахосано време и пари. СПОДЕЛЕТЕ вашата история с билковия чай, за да помогнете на хора в беда! Използвайте социалните бутони, разположени долу под статията. Нека истината достигне до всички!

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s