Демир Бозан при световъртеж

Демир Бозан ще ви помогне при световъртеж

Световъртежите могат да бъдат причинени от различни неща. Появяват се при спадане на налягането на артериите, кръвоснабдяващи мозъка. Световъртеж може да се получи и при спадане на нивото на кръвната захар. Ако страдатe от упорито виене на свят, се обърнете към лекар, но пред това може да опитате нашите съвети:

1.     Не се изправяйте рязко от легнало или седнало положение!

2.     Поддържайте стабилно нивото на вашата кръвна захар, това може да стане с билковата комбинация Демир Бозан. Тя е доказала своето благоприятно влияние за  нормализиране на нивото на кръвната захар.

3.     Подобрете работата на сърцето. Тук също Демир Бозан успешно помага, той подобрява сърдечната дейност и действа благотворно при различни заболявания на сърдечносъдовата система.

4.     Кръвообращението отново се повлиява добре от билковата комбинация Демир Бозан. Тя действа съдоразширяващо и по този начин подобрява движението на кръвта по кръвоносните съдове и осигурява жизнено важния за всички органи кислород.

5.     При внезапна поява на световъртеж, не бързайте да ставате, останете в хоризонтално положение като вдигнете краката на високо.

6.     Правете плавни упражнения за подобряване на оросяването на мозъка, подходящо упражнение например е, кръгови движения с глава, като сменяте от време на време посоката на въртене.

7.     И не забравяйте, всичко това да е гарнирано с чаша от билковата комбинация Демир Бозан три пъти дневно!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s