Демир Бозан при световъртеж

Демир Бозан ще ви помогне при световъртеж

Световъртежите могат да бъдат причинени от различни неща. Появяват се при спадане на налягането на артериите, кръвоснабдяващи мозъка. Световъртеж може да се получи и при спадане на нивото на кръвната захар. Ако страдатe от упорито виене на свят, се обърнете към лекар, но пред това може да опитате нашите съвети:

1.     Не се изправяйте рязко от легнало или седнало положение!

2.     Поддържайте стабилно нивото на вашата кръвна захар, това може да стане с билковата комбинация Демир Бозан. Тя е доказала своето благоприятно влияние за  нормализиране на нивото на кръвната захар.

3.     Подобрете работата на сърцето. Тук също Демир Бозан успешно помага, той подобрява сърдечната дейност и действа благотворно при различни заболявания на сърдечносъдовата система.

4.     Кръвообращението отново се повлиява добре от билковата комбинация Демир Бозан. Тя действа съдоразширяващо и по този начин подобрява движението на кръвта по кръвоносните съдове и осигурява жизнено важния за всички органи кислород.

5.     При внезапна поява на световъртеж, не бързайте да ставате, останете в хоризонтално положение като вдигнете краката на високо.

6.     Правете плавни упражнения за подобряване на оросяването на мозъка, подходящо упражнение например е, кръгови движения с глава, като сменяте от време на време посоката на въртене.

7.     И не забравяйте, всичко това да е гарнирано с чаша от билковата комбинация Демир Бозан три пъти дневно!

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s