Демир Бозан ме измъкна от любовната депресия

Здравейте. Ще ви кажа своята истина за Демир бозан. Казвам се Ясен Христов и съм на 27 години. Имах 4-годишна сериозна връзка с моята бивша приятелка, вече дори планирах да й предложа брак, но тя ме заряза преди 6 месеца най-неочаквано. Каза, че вече не изпитва силни чувства към мен и имала влечение към един колега от работата. Събра си багажа много бързо и ме напусна. Бях съкрушен! Толкова ми липсваше… Постоянно й се обаждах, за да я чуя и да се опитам да я върна, но не ставаше. След 4 месеца плач и съсипана нервна система, една сутрин си казах, че не мога да продължа по този начин. Бях сигурен, че ще се справя с всичко, освен с неспокойството сутрин и вечер, когато тя ми липсваше най-много.
Споделих с моя най-добър приятел Ангел за проблема си и той ми каза, че в интернет е чел за някакъв чай, който успокоява. Увери ме, че не става въпрос за химии, с които да се дрогирам, а за най-обикновен чай на име Демир Бозан.
Още същия ден си поръчах чая на анадолските ходжи. Получих го бързо по куриер и започнах да го пия. Едновременно с това, постоянно си поставях цели, за да има с какво да занимавам съзнанието си.
След седмица пиене на Демир Бозан, се чувствам по-спокоен. Разбира се, тя ми липсва, но болката намалява и безпокойството изчезва. Благодарен съм на чая Демир Бозан, че ми помогна и вече се чувствам сравнително по-добре.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s